Informations

House Rules

Be- és Kijelentkezés

Szálláshelyünkön okos megoldásokkal dolgozunk, így a check-in is online módon történik.

Ahhoz, hogy szálláshelyünk nyújtotta minden okos megoldást maximálisan ki tudjanak használni, kérjük, töltsék le a SmartApart nevű applikációt, és végezzék el a regisztrációt. Az applikáció elérhető Androidra és iOS-re is.

Érkezés napján 15:00 órától foglalható el szálláshelyünk. Az épület az okos megoldásoknak köszönhetően 24 órában hozzáférhető, azonban kollégáink 18:00-ig állnak rendelkezésre mindennap. Amennyiben 18:00 óra után érkezik, kérjük, szíveskedjen azt előre jelezni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben az esetleges technikai elakadást 18:00-ig nem jelzik, úgy a 18 óra utáni bejelentkezésért felelősséget áll módunkban vállalni.

Távozás napján 11:00 óráig szükséges elhagyni apartmanjainkat, a foglaláshoz tartozó belépőkód is eddig érvényes. Felhívjuk figyelmét, hogy érvényes foglalás nélkül az új kód kiállításának díja megegyezik a következő szobaéjszaka árával.

A bejutáshoz szükséges kódokat automatikusan eljuttatjuk vendégeinknek a bejelentkezés napján mind e-mailben, mind szöveges üzenetben.

Amennyiben hosszabbítani szeretné tartózkodását, kérjük, legkésőbb a távozás előtti nap 15:00 óráig készítse el foglalását a www.smartapart.hu weboldalon vagy jelezze kollégáinknak a host@smartapart.hu e-mail címen, vagy a +36 20 745 2827-as telefonszámon. Weboldalunkon történő foglalás esetén kérjük, jelezze a megjegyzés rovatban, hogy mely foglalási számú foglalást szeretné meghosszabbítani. Ez különösen fontos az Ön kényelme érdekében, hogy lehetőség szerint foglalását folyamatosan ugyanabban a szobában biztosíthassuk.

Csendes időszak

A magyarországi szabályozásokra való tekintettel és vendégeink zavartalan pihenését szem előtt tartva megkérjük kedves vendégeinket, hogy tartózkodjanak a hangzavarral járó tevékenységtől 22:00 órát követően.

Felhívjuk figyelmét, hogy a házirend megszegése a szállásszolgáltatás megtagadását vonhatja maga után.

Dohányzás

Szálláshelyünk nem dohányzó, így dohányozni a szobákban szigorúan tilos. Dohányozni az erkélyen és az erre kijelölt helyen, a földszinten, az épület előtt lehetséges. A szabályok megsértése 200€ kötbért von maga után.

Gyermekek fogadása

Szálláshelyünk sajátos adottságaiból adódóan 12 év alatti gyermekek fogadására nem alkalmas.

Háziállatok, kiskedvencek

Szálláshelyünk kialakításából és felszereltségéből adódóan nem áll készen házikedvencek fogadására.

Látogatók és futárok

Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a SmartApart magánterület és kizárólag élő foglalással rendelkező vendégek tartózkodhatnak az épületben és területén.

Amennyiben látogatókat szeretne fogadni, kérjük, szíveskedjen tájékoztatni minket. Amennyiben futár érkezésére számít, kérjük, szíveskedjen a földszinten vagy az épület előtt várakozni.

Annak érdekében, hogy biztosítsuk vendégeink biztonságát és zavartalan pihenését, a szállásadó jogosult az ismeretlen személyek eltávolítására.