Vendégtájékoztató

Általános információk, szolgáltatások A-Z

Elérhetőség

Szálláshelyünk az év minden napján nyitva áll vendégeink számára, okos megoldásokat alkalmazva, bennlakó vendégeinknek a ki- és bejutás éjjel nappal megoldott.

Felmerülő kéréseik, kérdéseik esetén kérjük vegyék fel a kapcsolatot kollégáinkkal a megadott elérhetőségek egyikén.

Kollégáink 11:00 és 18:00 között állnak rendelkezésre az alábbi elérhetőségeken:

+36 20 745 2827

host@smartapart.hu

Az szállás Wi-Fi hálózatára csatlakozva a SmartApart kollégái a Viber és Whatsapp alkalmazásokon keresztül is elérhetők.

Ágynemű cseréje és törölközőcsere

Apartmanjaink felágyazott ágyakkal, tiszta ágyneműkkel várják vendégeinket.

Ágynemű- és törölköző cserét, illetve napi takarítást 5 éjszakánként, kérésre, a szobaár tartalmazza. Ettől eltérő igény esetén a napi takarítást és az ágynemű / törölköző cserét felár ellenében tudunk biztosítani, melyet az applikációnkon keresztül rendelhet meg és fizethet ki. A napi takarítás felára a takarítás mértékétől függően szintén az applikációban érhető el.

Be- és kijelentkezés

Szálláshelyünkön okos megoldásokkal dolgozunk, így a check-in is online módon történik.

Ahhoz, hogy szálláshelyünk nyújtotta minden okos megoldást maximálisan ki tudjanak használni, kérjük, töltsék le a SmartApart nevű applikációt, és végezzék el a regisztrációt. Az applikáció elérhető Androidra és iOS-re is.

Érkezés napján 15:00 órától foglalható el szálláshelyünk. Az épület, az okos megoldásoknak köszönhetően 24 órában hozzáférhető, azonban kollégáink 18:00-ig állnak rendelkezésre mindennap. Amennyiben 18:00-ra után érkezik, kérjük szíveskedjen azt előre jelezni.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben az esetleges technikai elakadást 18:00-ig nem jelzik, úgy a 18 óra utáni bejelentkezésért felelősséget áll módunkban vállalni.

Távozás napján 11:00 óráig szükséges elhagyni apartmanjainkat, a foglaláshoz tartozó belépő kód is eddig érvényes. Felhívjuk figyelmét, hogy érvényes foglalás nélkül új kód kiállításának díja megegyezik a következő szobaéjszaka árával.

A bejutáshoz szükséges kódokat automatikusan eljuttatjuk vendégeinknek a bejelentkezés napján mind e-mailben, mind szöveges üzenetben.

Amennyiben hosszabbítani szeretné tartózkodását, kérjük legkésőbb a távozás előtti nap 15:00-ig készítse el foglalását a www.smartapart.hu weboldalon, vagy jelezze kollégáinknak a host@smartapart.hu e-mail címen, vagy a +36 20 745 2827-as telefonszámon. Weboldalunkon történő foglalás esetén, kérjük jelezze a megjegyzés rovatban, hogy mely foglalási számú foglalást szeretné meghosszabbítani. Ez különösen fontos az Ön kényelme érdekében, hogy lehetőség szerint foglalását folyamatosan ugyanabban a szobában biztosíthassuk.

Bekészítés

Szálláshelyünkön minden szoba feltöltött szappan adagolókkal, törölközőkkel, toalettpapírral várja a vendégeket. Amennyiben ezekből többre lenne szükségük, a főbejárat mellet a tükrös szekrényben találnak tartalékot.

Csendes időszak

A magyarországi szabályozásokra való tekintettel és vendégeink zavartalan pihenését szem előtt tartva megkérjük kedves vendégeinket, hogy tartózkodjanak hangzavarral járó tevékenységtől 22:00-t követően.

Felhívjuk figyelmét, hogy a házirend megszegése a szállás szolgáltatás megtagadását vonhatja maga után.

Csomagmegőrzés

Csomagmegőrzést nem áll módunkban biztosítani.

Dohányzás

Szálláshelyünk nem dohányzó, így dohányozni a szobákban szigorúan tilos. Dohányozni az erkélyen és az erre kijelölt helyen, a földszinten az épület előtt lehetséges. A szabályok megsértése 200€ kötbért von maga után.

Do not disturb

A „Kérem ne zavarjanak” jelzést a SmartApart applikáción belül tudja beállítani. Amennyiben nem szeretné, hogy bármilyen ügyben zavarjuk szobájában, kérjük ezt beállítani.

Elektromosság

Apartmanjainkban található szobáink 220/240V hálózati csatlakozóval vannak felszerelve.

Az applikációban lehetőség van ECO mód beállítására, melyet hosszabb tartózkodás esetén ajánlunk. Ez a mód megfigyeli a bennlakó vendég szokásait, és ahhoz mérten lekapcsolja az áramot, illetve a fűtést, hogy így együtt védjük környezetünket a felesleges energiafelhasználás káros hatásaitól.

Elveszett tárgyak

A parkolóban, valamint a szálláshelyen hagyott értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni.

A megtalált értéktárgyakat a megtalálást követő 1 hónapig őrizzük meg, ezt követően megsemmisítjük a talált tárgyakat.

A szobában felejtett romlandó vagy tartós ételeket, illetve kozmetikumokat egészségvédelmi okokból nem áll módunkban tárolni, így ezeket azonnal megsemmisítjük.

Elveszett tárgy esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk az átadásról, amennyiben megtalálják kollégáink az adott tárgyat.

Evőeszközök

Az evőeszközöket és az alapvető konyhai felszereléseket a konyhapultban találják kedves vendégeink.

Gyermekek fogadása:

Szálláshelyünk sajátos adottságaiból adódóan 12 év alatti gyermekek fogadására nem alkalmas.

Háziállatok, kiskedvencek:

Szálláshelyünk kialakításából és felszereltségéből adódóan nem áll készen házikedvencek fogadására.

Internet elérhetőség

Szálláshelyünkön az internet használata ingyenes.

Az Ön apartmanjában vezeték nélküli internet elérhetőséget biztosítottunk.

WiFi bejelentkezési adatok:

Hálózat neve: SmartApart

Jelszó: HelloGuest!

Kávé- és teakészítési lehetőség

Vendégeink részére a szobában vízforralót és biztosítunk.

A főbejárat mellett található kávézó 8 órától 16 óráig tart nyitva hétköznapokon, a hétvégente a 9 órától 16 óráig tart nyitva. Kávézónk karácsony kivételével ünnepnapokon is nyitva tart. Ünnepek és munkaszüneti napok alkalmával a hétvégi nyitvatartás az irányadó. Ebédszünet alatt, 12:30-13:00 kávézónk nyitvatartása szünetel.

Látogatók és futárok

Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a SmartApart magánterület és kizárólag élő foglalással rendelkező vendégek tartózkodhatnak az épületben és területén.

Amennyiben látogatókat szeretne fogadni, kérjük szíveskedjen tájékoztatni minket.

Amennyiben futár érkezésére számít, kérjük szíveskedjen a földszinten vagy az épület előtt várakozni.

Annak érdekében, hogy biztosítsuk vendégeink biztonságát és zavartalan pihenését, a szállásadó jogosult az ismeretlen személyek eltávolítására.

Légkondicionáló

Tájékoztatjuk, hogy szálláshelyünk valamennyi szobája és belső tere légkondicionáló rendszerrel felszerelt. A szobai hőmérsékletet egyedileg lehet szabályozni a falon található panel segítségével. Azonban környezetünk megóvása érdekében a hűtési időszakban a hőmérsékletet 23-26, míg a fűtési időszakban 20-24 Celsius fok között állíthatják kedves vendégeink.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a hideg, téli hónapokban a teljes rendszert fűtésre állítjuk, a meleg, nyári hónapokban pedig hűtésre.

Kérjük vegye figyelembe, hogy egészségügyi okokból adódóan a kívánt hőmérséklet elérését rendszerünk lassan, fokozatosan biztosítja, ezzel is óvva vendégeink egészségét és környezetünket.

Mosás, ruhatisztítás:

A P2 szinten található mosókonyha és annak berendezései (mosógép, szárítógép) ingyenesen használhatók vendégeink számára, minden nap 16:00 után.

Kérjük, a helység használata során vigyázzanak a rendre és a tisztaságra, a mosókonyhát olyan állapotban hagyják, hogy más vendégeink számára is kényelmesen használható legyen.

Parkolás

Saját parkolónk bejáratát a Lehet utca 58. szám alatti nagykapun keresztül érhető el.

A parkoló használat díja 7 EUR / éjszaka.

A garázsban csak normál méretű személyautók férnek el. Amennyiben bizonytalan ezzel kapcsolatban, kérjük előre egyeztessen kollégáinkkal.

Parkolási igényét kérjük előre jelezze a megadott elérhetőségeken, legalább egy nappal érkezés előtt, hogy a megfelelő belépőkódokat beállíthassuk.

A parkolóhoz tartozó teherlift saját felelősségre használható.

A lift csak akkor indul el, ha megszűnt a sípoló hang, ez jelzi, hogy jó helyen áll az autó. Ekkor nyomja meg a megfelelő emelet gombját.

A lift használata alatt a gépkocsi motorját kérjük állítsa le, és a kéziféket húzza be.

Problémabejelentés

Bármilyen felmerülő probléma, kérés, kérdés esetén forduljon kollégáinkhoz a megadott elérhetőségek egyikén!

Redőny / Sötétítés

A sötétítő redőny a bejárat mellett, a falon található gombbal, illetve az applikációval is irányítható.

Takarítás

A takarítószemélyzetünk minden nap 8 és 16 óra között tartózkodik a helyszínen.

A szobaár tartalmazza 5 éjszakánként az ágyneműcserét és takarítást kérésre.

Ettől eltérő napi takarítást vagy ágynemű cserét az applikáción keresztül rendelhet meg, felár ellenében. A felmerülő díjakről bővebb, aktuális tájékoztatást az applikációban talál.

Technikai segítségnyújtás

Technikai probléma esetén, kérjük, hívja kollégáinkat a +36 20 745 2827 telefonszámon és hamarosan segítünk a probléma megoldásában. Kollégáink minden nap 11:00 és 18:00 között állnak rendelkezésre.

Televízió

Apartmanjainkban több belföldi és külföldi csatorna is díjmentesen elérhető a televíziókon.

A Netflix elérhető a televízión, azonban csak vendégeink saját Netflix profiljával használható. Kérjük ne felejtsen el kijelentkezni a profilból távozás előtt.

Tűzriadó, vészhelyzet

A szálláshelyen található tűzjelző működésbe lépése esetén, kérjük, a lehető legrövidebb úton hagyja el az épületet, és a lehető leghamarabb vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

A menekülési útvonalat az ajtó belső oldalára kihelyezett menekülési útvonalterv, illetve a vészkijáratot mutató fények mutatják. Tűzjelzés, vagy bármilyen veszélyhelyzet esetén a liftet tilos használni!

Vasaló és vasalódeszka

Vasaló és vasalódeszka a mosókonyhában áll rendelkezésre a P2 szinten. Kérjük az eszközöket ne vigyék magukkal, csak a mosókonyhában használják.

Vészhelyzet esetén:

Bármilyen felmerülő probléma, kérés, kérdés esetén forduljon recepciós kollégáinkhoz a megadott elérhetőségek egyikén!

Kérjük, amennyiben súlyos tüneteket észlel hívj a mentőket a 104-es segélyhívón, vagy keresse fel a 112-es központi segélyhívó számot.

A szálláshelyen található tűzjelző működésbe lépése esetén, kérjük, a lehető legrövidebb úton hagyja el az épületet, és a lehető leghamarabb vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

Tűz, baleset vagy egyéb vészhelyzet esetén az alábbi telefonszámokon kérhet segítséget:

Vészhívószámok:

Általános segélyhívó – 112

Rendőrség – 107

Mentők – 104

Tűzoltók – 105