Információk

Általános információk A-tól Z-ig

Ágynemű és törülközők cseréje

Apartmanjaink felágyazott ágyakkal, tiszta ágyneműkkel várják vendégeinket.

Ágynemű- és törülköző cserét, illetve napi takarítást 5 éjszakánként, kérésre, a szobaár tartalmazza. Ettől eltérő igény esetén a napi takarítást és az ágynemű / törülköző cseréjét felár ellenében tudjuk biztosítani, amelyet az applikációnkon keresztül rendelhet meg és fizethet ki. A napi takarítás felára a takarítás mértékétől függően szintén az applikációban érhető el.

Bekészítés

Szálláshelyünkön minden szoba feltöltött szappanadagolókkal, törülközőkkel, toalettpapírral várja a vendégeket. Amennyiben ezekből többre lenne szükségük, a főbejárat mellett, a tükrös szekrényben találnak tartalékot.

Csomagmegőrzés

Csomagmegőrzést nem áll módunkban biztosítani.

Dohányzás

Szálláshelyünk nemdohányzó, így dohányozni a szobákban szigorúan tilos. Dohányozni az erkélyen és az erre kijelölt helyen, a földszinten, az épület előtt lehetséges. A szabályok megsértése 200€ kötbért von maga után.

NE ZAVARJANAK

A „Kérem ne zavarjanak” jelzést a SmartApart applikáción belül tudja beállítani. Amennyiben nem szeretné, hogy bármilyen ügyben zavarjuk szobájában, kérjük ezt beállítani.

Elektromosság

Apartmanjainkban található szobáink 220/240V hálózati csatlakozóval vannak felszerelve.

Az applikációban lehetőség van ECO mód beállítására, amelyet hosszabb tartózkodás esetén ajánlunk. Ez a mód megfigyeli a bennlakó vendég szokásait, és ahhoz mérten lekapcsolja az áramot, illetve a fűtést, hogy így együtt védjük környezetünket a felesleges energiafelhasználás káros hatásaitól.

Elveszett tárgyak

A parkolóban, valamint a szálláshelyen hagyott értéktárgyakért felelősséget nem tudunk vállalni. A megtalált értéktárgyakat a megtalálást követő 1 hónapig őrizzük meg, ezt követően megsemmisítjük.

A szobában felejtett romlandó vagy tartós ételeket, illetve kozmetikumokat egészségvédelmi okokból nem áll módunkban tárolni, így ezeket azonnal megsemmisítjük.

Elveszett tárgy esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk az átadásról, amennyiben megtalálják kollégáink az adott tárgyat.

Evőeszközök

Az evőeszközöket és az alapvető konyhai felszereléseket a konyhapultban találják kedves vendégeink.

Internetelérhetőség

Szálláshelyünkön az internet használata ingyenes.
Az Ön apartmanjában vezeték nélküli internetelérhetőséget biztosítottunk.

WiFi bejelentkezési adatok:
Hálózat neve: SmartApart
Jelszó: HelloGuest!

Kávé- és teakészítési lehetőség

Vendégeink részére a szobában vízforralót biztosítunk.

A főbejárat mellett található kávézó 8 órától 16 óráig tart nyitva hétköznapokon, hétvégente 9 órától 16 óráig tart nyitva. Kávézónk karácsony kivételével ünnepnapokon is nyitva tart. Ünnepek és munkaszüneti napok alkalmával a hétvégi nyitvatartás az irányadó. Ebédszünet alatt, 12:30-13:00 között kávézónk nyitvatartása szünetel.

Légkondicionáló

Tájékoztatjuk, hogy szálláshelyünk valamennyi szobája és belső tere légkondicionáló rendszerrel felszerelt. A szobai hőmérsékletet egyedileg lehet szabályozni a falon található panel segítségével. Azonban környezetünk megóvása érdekében a hűtési időszakban a hőmérsékletet 23-26, míg a fűtési időszakban 20-24 Celsius fok között állíthatják kedves vendégeink.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a hideg, téli hónapokban a teljes rendszert fűtésre állítjuk, a meleg, nyári hónapokban pedig hűtésre.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy egészségügyi okokból adódóan a kívánt hőmérséklet elérését rendszerünk lassan, fokozatosan biztosítja, ezzel is óvva vendégeink egészségét és környezetünket.

Redőny / Sötétítés

A sötétítő redőny a bejárat mellett, a falon található gombbal, illetve az applikációval is irányítható.

Technikai segítségnyújtás

Technikai probléma esetén kérjük, hívja kollégáinkat a +36 20 745 2827 telefonszámo, és hamarosan segítünk a probléma megoldásában. Kollégáink mindennap 11:00 és 18:00 óra között állnak rendelkezésre.

Televízió

Apartmanjainkban több belföldi és külföldi csatorna is díjmentesen elérhető a televíziókon.
A Netflix elérhető a televízión, azonban csak vendégeink saját Netflix profiljával használható. Kérjük, ne felejtsen el kijelentkezni a profilból távozás előtt.

Tűzriadó

A szálláshelyen található tűzjelző működésbe lépése esetén kérjük, a lehető legrövidebb úton hagyja el az épületet, és a lehető leghamarabb vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

A menekülési útvonalat az ajtó belső oldalára kihelyezett menekülési útvonalterv, illetve a vészkijáratot mutató fények mutatják. Tűzjelzés vagy bármilyen veszélyhelyzet esetén a liftet tilos használni!

Vasaló és vasalódeszka

Vasaló és vasalódeszka a mosókonyhában áll rendelkezésre a P2 szinten. Kérjük, az eszközöket ne vigyék magukkal, csak a mosókonyhában használják.

Vészhelyzet esetén

Bármilyen felmerülő probléma, kérés, kérdés esetén forduljon recepciós kollégáinkhoz a megadott elérhetőségek egyikén!
Kérjük, amennyiben súlyos tüneteket észlel, hívja a mentőket a 104-es segélyhívón vagy keresse fel a 112-es központi segélyhívó számot.

Tűz, baleset vagy egyéb vészhelyzet esetén az alábbi telefonszámokon kérhet segítséget:

Általános segélyhívó – 112

Rendőrség – 107

Mentők – 104

Tűzoltók – 105